Een foto op canvas geeft veel warmte aan een ruimte, omdat het gemaakt wordt op een 100% katoenen doek. Stof geeft een warmere uitstraling dan bijvoorbeeld glas. Het is een fijne manier om te zorgen voor een gezellige look & feel in je huis. Je staat al klaar om iets uit te zoeken, maar de opties zijn eindeloos. Er zijn tal van aanbieders en mogelijkheden, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. In dit blog ontdek je tips die je helpen bij het uitzoeken waar je het beste een canvas prints kunt maken. lees maar met ons mee.

Wat zijn de dingen waar je rekening mee moet houden?

Canvas doeken zijn mogelijk in veel verschillende opties, zo kun je kiezen uit de volgende dingen (Ook is er nog de mogelijkheid tot een canvaslijst):
– Kleuren;
– Een eigen foto (personalisatie);
Prints;
– Formaten;
– Prijzen;
– Kwaliteiten;
– Zelf ophangen of laten ophangen.

Wat zijn veelgebruikte plekken om canvassen te bestellen?

In het rijtje hierboven hebben we opgesomd wat dingen zijn waarmee je rekening kunt houden voordat je een canvas aan gaat schaffen. Hoelang je ermee wilt doen, hoe snel het geleverd moet worden en wat je ervoor wilt betalen zullen uiteindelijk doorslaggevende factoren zijn in de meeste gevallen. Hier op een rijtje welke aanbieders er zijn die veelal gebruikt worden:
– Photogifts
– Albelli
– Fotogeschenk
Nikkel Art
– Posterxxl

Lees ook:  Cadeaubonnen - Kies zelf de waarde

Waarom bij één van deze vijf aanbieders bestellen?

Groot assortiment producten, veel accessoires zoals lijsten mogelijk, zeer hoge kwaliteit prints, garantie op aankopen, unieke bewerkingsopties, specialist in bepaald formaat, snelste levering, persoonlijke service, gebruiksvriendelijk, collages mogelijk en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Canvas met lijst

Wist je dat canvas prints ook mogelijk zijn met lijsten? Dit kan niet bij alle aanbieders dus mocht je dit willen moet je je goed inlezen of dit mogelijk is bij de desbetreffende aanbieder. Zo heb je bijvoorbeeld een baklijst. Dit is een omlijsting voor het canvas. Als je dit zo besteld wordt de foto ingelijst opgeleverd. Tussen het frame en de baklijst zit een tussenruimte die maar heel klein is. Hierdoor krijgt het canvas een zwevend effect. Als je niet precies weet of jouw aanbieder dit wel doet kun je het beste persoonlijk contact met ze opnemen. De meeste goede leveranciers denken met je mee en proberen extra’s aan te leveren. Hopelijk heb je zo een idee kunnen krijgen van de mogelijkheden en waar te bestellen!

Must read: Wallpaper trends for 2022